Chokoladeforme
tune Filtrer produkter
-
Blomsterbergs Hjerte Chokoladeform 21 stk.
Professionel chokoladeform i hård plast til fremstilling af hjemmelavede, støbte chokolader. Det er vigtigt, når du anvender ægte chokolade, at den altid tempereres præcist. Hvis den ikke tempereres korrekt, vil det ikke lykkes at at få de støbte chokolader ud af formen.
-
Blomsterbergs Petit four form 24 stk. Grå
Formen kan bruges til alle typer dej, hvor man bare gerne vil lave en lille udgave af en ellers stor kage, såkaldte visitkager. Det kan være små sandkagebunde, citronmåne- og mazarinbunde eller små muffins. Du kan også støbe mousser i formen og derefter indfryse dem. Bag for eksempel små mørdejs- eller kiksebunde, vend frosne mousser ud på bundene og pynt dem smukt. Med lidt tålmodighed bliver resultatet fantastisk og lige i hapsestørrelse.
-
Blomsterbergs Chokoladeform 3 dele Grå
-
Blomsterbergs Pyramide Chokoladeform 21 stk.
Inden chokoladen sættes til afkøling, skrabes overfladen ren, hvilket gør det nemmere at få chokoladen ud af formene. Når chokoladen er helt stivnet, vendes formen ud i et rent viskestykke, hvor der bankes let mod et bord.
Det er vigtigt, når du anvender ægte chokolade, at den altid tempereres præcist. Hvis den ikke tempereres korrekt, vil det ikke lykkes at at få de støbte chokolader ud af formen. -
Blomsterbergs Diamant Chokoladeform 21 stk.
Inden chokoladen sættes til afkøling, skrabes overfladen ren, hvilket gør det nemmere at få chokoladen ud af formene. Når chokoladen er helt stivnet, vendes formen ud i et rent viskestykke, hvor der bankes let mod et bord.
Det er vigtigt, når du anvender ægte chokolade, at den altid tempereres præcist. Hvis den ikke tempereres korrekt, vil det ikke lykkes at at få de støbte chokolader ud af formen. -
Blomsterbergs Halvkugleform Grå
Du kan finde en vejledning til temperering af chokolade på Mette Blomsterbergs hjemmeside metteblomsterberg.dk. Her kan du også gå på opdagelse efter andre nyttige tips og tricks samt lækre opskrifter med chokolade.
-
Blomsterbergs Chokoladeform Firkant 27,5 x 13,5 x 2,4 cm
Inden chokoladen sættes til afkøling, skrabes overfladen ren, hvilket gør det nemmere at få chokoladen ud af formene. Når chokoladen er helt stivnet, vendes formen ud i et rent viskestykke, hvor der bankes let mod et bord.
Det er vigtigt, når du anvender ægte chokolade, at den altid tempereres præcist. Hvis den ikke tempereres korrekt, vil det ikke lykkes at at få de støbte chokolader ud af formen. -
Patisse Chokoladeform t/21 stk terning 27 x 13 x 2,5 cm Klar
-
Patisse Chokoladeform t/24 stk musling 27 x 13 x 2,5 cm Klar
-
Patisse Chokoladeform t/24 stk rillet 27 x 13 x 2,5 cm Klar
-
Patisse Chokoladeform t/21 stk hjerte 27 x 13 x 2,5 cm Klar
-
Patisse Chokoladeform t/21 stk rose 27 x 13 x 2,5 cm Klar