Grydesæt
tune Filtrer produkter
-
Funktion Grydesæt 6 dele
-
Funktion Grydesæt m/låg 6 dele
-
Morsø Gryde/pandesæt 3 dele
5,5 mm bund sikrer en god og ensartet varmefordeling.
Velegnet til fedtfattig stegning.
Grebet bliver ikke varmt, medmindre kasserollen/panden sættes i ovnen.
Let at rengøre, både indvendigt og udvendigt.
Aluminium, stål og plastdele kan recirkuleres.
PFOA- og PFOS-fri belægning
Designet og udviklet i Danmark. Designer: Klaus Rath.
Aluminium et af de mest varmeledende materialer. Det fordeler og fastholder varmen jævnt og energieffektivt over både bund og sider, og samtidig er materialet let. Støbt aluminium kan bruges på alle varmekilder - fra traditionelle kogeplader, glaskeramiske og induktionskogeplader til el- og gaskomfurer. Produkterne bør ikke vaskes i opvaskemaskine.
Køkkentøjets unikke egenskaber bevares gennem årtier ved korrekt vedligehold. Brug aldrig skurepulver og skarpe genstande, som kan beskadige belægningen. Vask altid kun af med varmt vand, opvaskemiddel og en blød børste. Den maksimale temperatur for non-stick-belægningen er 230 grader. Overstiges denne temperatur, vil belægningen nedbrydes og slipeffekten gradvis forsvinde.
Desuden bør der kun anvendes køkkenredskaber af træ, plast eller silikone.
Træk aldrig produktet hen over din kogeplade - løft det i stedet. -
Morsø 79NORD Gryde/stegepandesæt 5 dele stål
I bunden af panden og gryderne findes en aluminiumskerne overdækket af rustfrit stål på begge sider, også kaldet en sandwichbund, hvor det yderste lag er magnetisk. Varmen fordeles og fastholdes jævnt og energieffektivt over både bund og sider, og samtidig er materialet let. Det er desuden meget hygiejnisk og nemt at rengøre. Produkterne kan bruges på alle varmekilder – fra traditionelle kogeplader, glaskeramiske og induktionskogeplader til el- og gaskomfurer. Velegnet til vask i opvaskemaskine.
79NORD-serien er fremstillet af rene råmaterialer. Gryder og pander har ingen belægning, hvilket betyder at produkterne kan recirkuleres.
Køkkentøjets unikke egenskaber bevares gennem årtier ved korrekt vedligehold. Brug aldrig skurepulver og skarpe genstande, som kan beskadige overfladen. Vi anbefaler rengøring med børste og varmt sæbevand inden brug første gang. Køkkenredskaber i alle materialer kan anvendes.
Stegning på stålpande
Det er anderledes at stege på en pande af rustfrit stål end på en pande med belægning, og netop derfor foretrækker mange professionelle kokke stålstegepander.
Kom fedtstof på panden og varm panden op ved middel varme. Fordel fedtstoffet over hele pandens stegeflade og på siderne.
Hæv temperaturen lidt, læg maden på panden og juster varmen til den ønskede tilberedningstemperatur.
I starten af tilberedningen kan det se ud, som om maden brænder fast på panden, men så snart der er lavet en stegeskorpe, kan maden flyttes rundt på panden og vendes. -
Pillivuyt Gourmet Mosel Grydesæt med glaslåg 8 dele
-
Pillivuyt Gourmet Somme Grydesæt 6 dele Stål
-
Pillivuyt Gourmet Loire Grydesæt med glaslåg 8 dele 1,4/2/2,8/6 liter
-
Rösle Moments Grydesæt med glaslåg 6 dele Stål
-
Rösle Moments Grydesæt med glaslåg 7 dele Stål
-
Rösle Elegance Grydesæt med glaslåg 7 dele Stål